laguu yang indahhh !!

Kemaren adit iseng iseng hunting lagu baru di 4shared dan nemu banyaaakk lagu lagu yang cantikk banget .. nadanya indahh banget .. coba aja kamu bayangin, kita para penyanyi wedding, berkali kali dalam sebulan, berpuluh puluh kali dalam setaun, menyanyikan lagu lagu yang itu itu lagiii terus .. kadang kadang sampe uda ga dapet feelnya soalnya boseeen banget .. Butuh inspirasi!hahaha

Kadang kadang memang sih ada beberapa client yang ngasi songlist yang berbeda banget sama lagu lagu wedding standar, tapi sering tidak sesuai. Contoh, gimana mungkin nyanyi lagunya lady Gaga atau lagu Insomnia dalam bentuk chamber misalnya? Hasilnya jadi beneran berbeda .. jadi adit butuh inspirasi lagu lain yang secara pembawaan nya juga enak.. dan ketemu!

Ini dia, Regine Velazquez with ā€œ in your Eyes!ā€ . lagu ini kerennn banget .. kamu wajibb download di 4shared deh. Buat kamu yang ga tau Regine, dia adalah diva dari Philipine dengan kualitas suara yang kerennn banget . plus ok banget orangnya .

Yukk langsung aja kita baca lirik nya :

In Your Eyes

I think I finally know you
I can see beyond your smile
I think that I can show you
That what we have is still worth while

Don’t you know that love is like a thread
That keeps unraveling the bed
It ties us back together in the end

In your eyes
I can see my dreams reflections
In your eyes
I found the answers to my questions
In your eyes
I can see the reason why our love’s alive
In your eyes
We’re drifting safely back to shore
And I think I’ve finally learned to love you more

And you warned me that life changes
And that no one really knows
Whether time will make us strangers
Or whether time will make us grow

Ohh, even though the winds of time will change
In a world where nothing stays the same
Through it all, our love will still remain

In your eyes
I can see my dreams reflections
In your eyes
I found the answers to my questions
In your eyes
I can see the reason why our love’s alive
In your eyes
We’re drifting safely back to shore
And I think I’ve finally learned to love you more

In your eyes
I can see the reason why our love’s alive
In your eyes
You and I
We’re drifting safely back to shore
And I think I’ve finally learned to love you more

Happy hunting couples

Entertainment expert

Wedding entertainment Jakarta by Joshua aditya and hardhy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s