baby, you’re my destiny – Recommended duet wedding love song

wedding entertainment jakarta

wedding entertainment jakarta

hi Guys! balik lagi ama lagu lagu recommended dari adit buat kalian .. ^_^ .. hehe . yang ini sebenernya bukan lagu jazz, tapi lebih ke duet love songs .. (which is) cocok banget buat kalian, buat wedding kalian, dan selaras ama suasana romantic yang nantinya pasti ingin kalian bentuk dalam wedding party kalian.. ^_^ ..

Yupz, bukan wedding party namanya kalo ga ada romantis romantisnya sama sekali ..  Sekalipun kamu bukan orang yang romantis, ga bisa bikin puisi cinta, ( apalagi ngebacain puisi cinta sambil pegang bunga ala Romeo Juliet ^_^ ) .. ato juga bukan orang yang suka lagu lagu cinta … hehe .. tapi kalian pasti setuju donk .. kalo yang namanya wedding party mesti ada atmosfer romantis nya .. hehee .. cup . langsung aja coba kamu simak lagu yang satu ini .. ( kamu bisa download lagu nya di gooling aja .. ada banyak )

baby you’re my destiny
jordan Hill – Jim Brickman

What if I never knew
What if I never found you
I’d never have this feeling in my heart
How did this come to be
I don’t know how you found me

But from the moment I saw you
Deep inside my heart I knew

Chorus:
Baby you’re my destiny
You and I were meant to be
With all my heart and soul
I give my love to have and hold
And as far as I can see
You were always meant to be my destiny

I wanted someone like you
Someone that I could hold on to
And give my love until the end of time
But forever was just a word
Something I’d only heard about

But now you’re always there for me
When you say forever I believe

(chorus)

Maybe all we need is just a little faith
‘Cause baby I believe that love will find the way

(instrumental bridge)

Baby you’re my destiny
You and I were meant to be
With all my heart and soul
I give my love to have and hold
And as I far as I can see
From now until eternity
You were always meant to be my destiny

entertainment expert by Joshua Aditya

Wedding entertainment jakarta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s